Oprichter Tim Lechner bij afscheid benoemd tot erelid AVA

Tim Lechner, initiatiefnemer en medeoprichter van Actief voor Amstelveen, is door de algemene ledenvergadering van de lokale partij benoemd tot erelid. Hij kreeg deze eretitel vanwege zijn grote verdienste voor de partij als fractievoorzitter en voorzitter. Tim Lechner heeft de lokale politiek en Amstelveen verlaten en woont nu in de provincie Gelderland in Rozendaal.

Bij zijn afscheid, maandagavond, sprak Lechner zijn dank en waardering uit naar fractie en bestuur voor hun gedrevenheid, inzet en betrokkenheid bij het wel en wee van Amstelveen. Tevens refereerde hij aan resultaat van de laatste verkiezingen waarbij Actief voor Amstelveen twee zetels won en nu de zesde partij in Amstelveen is geworden.

Tijdens de algemene ledenvergadering werd ook het nieuwe bestuur van Actief voor Amstelveen geïnstalleerd. Voorzitter is Ronald Bouwman, Robert Logger is secretaris en Wil Seiffers penningmeester. De andere bestuursleden zijn Peter Grifhorst, Kavita Laldjising en Daniëlle Hacquebard.

Foto AVA: vlnr voorzitter Ronald Bouwman, Tim Lechner en fractievoorzitter Michel Becker