Tasty Trails op 14 en 15 mei in Amstelveen

De Tasty Trails zijn er dit jaar weer in Amstelveen, op 14 en 15 mei kun je genieten van prachtige gerechten gemaakt in Amstelveen. Of je nou met de fiets komt of lopend. De routes voeren je langs de mooiste plekjes en de beste restaurants. Denk aan restaurants als Ron Gastrobar Indonesia, Abina, The WineKitchen at Sea, Amber Garden en nog veel meer met gerechten als pulled chicken en zomerse risotto.

”Het is heel mooi dat we gezamenlijk met onze horeca weer iets kunnen organiseren. Zij hebben het moeilijk gehad in de afgelopen periode. Dus steun onze horeca, maar geniet ook van alle mooie plekken in Amstelveen en alles wat onze diverse horeca heeft te bieden. Tijdens de Tasty Trails ontdek je de geweldige restaurants, cafés en bars van Amstelveen. Geniet ervan, nu het weer kan”, vertelt wethouder Floor Gordon.

Een uniek vijf gangen menu in combinatie met een leuke wandel of fietsroute Tasty Trails combineert een mooie wandeling of fietstocht met lekker eten. Bij elke route staat aangegeven hoeveel kilometer je moet afleggen om van al je gerechten te genieten De routes duren ongeveer twee uur en er zijn startmomenten tussen 11.00 en 15.00 uur. De routes brengen je langs de gebieden Kostverloren en Uilenstede, de Amstelzijde, het Stadshart en het Oude Dorp. Tijdens het Tasty Trails weekend kan je voor €35 genieten van een vijf-gangendiner bij vijf verschillende restaurants.

Klik hier voor meer informatie over de Tasty Trails