Achtste editie van Japanfestival een groot succes

Amstelveen maakte zich vandaag op voor de achtste editie van het Japanfestival, dat na 2 jaar afwezigheid eindelijk weer doorgang kon vinden. Een festival dat in het teken staat van de Japanse cultuur, maar voor iedereen bedoeld is. Dit jaar was ook voor het eerst een thema gekoppeld aan het festival: Reconnect for tomorrow. Door corona moest het festival tot twee keer toe worden uitgesteld, des te meer reden voor een groots feest deze editie. Door middel van dit festival wordt het plezier van hereniging gedeeld, maar ook wordt de goede band tussen Japan en Nederland, die al meer dan 400 jaar bestaat, met dit festival in leven gehouden.

Het stadsplein was druk bezocht. Velen kwamen genieten van het eten, drinken en de voorstellingen die verschillende artiesten gaven. Muziek, theater en demonstraties van traditionele Japanse vechtsporten werden voorgeschoteld. Alles om de gasten te trakteren op een mooi festival.