Verenigingsprijs voor schermschool Tréville en De Schakel

Tijdens de zomerborrel van Amstelveen Sport in De Meerkamp werd de verenigingsprijs van 2021 en 2022 uitgereikt. Negen verenigingen waren genomineerd maar de beker en cheque ten waarden van 2500 euro ging naar schermschool Tréville en De Schakel.

Voor beide verenigingen was het de eerste keer dat ze de prijs in de wacht wisten te slepen en waren dan ook zichtbaar verrast toen burgemeester Tjapko Poppens hun naam noemde. Namens Tréville werd de prijs in ontvangst genomen door Ron Driessen en voor De Schakel nam Marcel Bellis de prijzen in ontvangst.

Vanwege corona werd het sportgala tot tweemaal toe afgelast waardoor de prijzen nog niet waren uitgereikt. In 2023 hoopt Amstelveen Sport weer haar sportgala te organiseren. Dan zullen ook weer de andere prijzen worden uitgereikt en de kampioenenhuldiging plaats vinden.