De zomerprogrammering van RTVA

Ook de medewerkers van RTVA gaan met vakantie. Sinds maandag 18 juli tot en met zondag 28 augustus hebben we daardoor een aangepaste programmering op TV en zullen we alleen de ‘grote’ nieuwsberichten online verslaan.

Natuurlijk horen we U als de lokale publiek omroep dagelijks van nieuws te voorzien. Helaas is het voor ons, gezien de financiële en personele omstandigheden, niet mogelijk deze maanden in volle bezetting door te draaien. Kunt u dan helemaal niets van ons verwachten deze zomer? Natuurlijk wel! We hebben de zomerse weken opgedeeld in drie blokken. Van 18 tot en met 31 juli, van 1 tot en met 14 augustus en van 15 tot en met 28 augustus.

In die periodes hebben we een speciaal zomer TV programma voor u samengesteld. We herhalen de beste, en tijdloze, uitzendingen van 1 Amstelveen en tonen leuke en vrolijke reportages die we eerder dit jaar maakten.

Daarnaast hebben we speciaal voor de zomerprogrammering een overzicht gemaakt van de politieke ontwikkelingen in Amstelveen. Onder de noemer ‘Van stemmen tot college’ zit u in een uur alle politieke ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Van het begin van de campagne tot aan de benoeming van de nieuwe wethouders. Een mooi overzicht, dat een goed beeld geeft van wat er in Amstelveen op politiekniveau heeft gespeeld.

Verder zullen we de programmering aanvullen met andere reportages en informatie. Zoals over de A9, het Amstelkids journaal en een prachtige film over de geschiedenis van Amstelveen die we dankzij Beeldbank Amstelveen mogen uitzenden.

En natuurlijk… Als er echt wat gebeurt dan houden we u zeker op de hoogte.

Ik wens u namens de redactie en iedereen binnen RTVA een hele fijne zomer en zien u graag terug in september als we een vernieuwde programmering voor u hebben. Met nog meer programma’s en nieuws!

Mathijs Groenewoud
Hoofdredacteur RTV Amstelveen
redactie@rtva.nl