Dit is de zomerprogrammering van zwembad De Meerkamp

16 juli is de zomeropenstelling van zwembad De Meerkamp ingegaan, deze loopt tot en met 28 augustus. Dat betekent dat het zwembad elke dag open is van 08:00 tot 17:30 uur. Buitenbad Banenzwemmen: dagelijks van 08:00 tot en met 10:00 uur; Recreatief zwemmen: dagelijks van 10:30 tot en met 17:30 uur. Het binnenbad blijft open in de zomervakantie, wel zal er aan een aantal baden onderhoud plaatsvinden:

· Maandag 25 tot en met zondag 31 juli zijn het doelgroepenbad en golfslagbad gesloten.

· Maandag 1 tot en met zondag 21 augustus vindt er onderhoud aan het wedstrijdbad plaats en is deze gesloten.

Familie zwemmen

Tijdens de zomervakantie is er op zondag geen familiezwemmen. Zwemlessen In de zomervakantie vervallen de zwemlessen. Wel kunnen ouders met hun kind komen zwemmen. Zo kunnen ze samen oefenen voor het nieuwe seizoen. Vanaf maandag 29 augustus beginnen de zwemlessen en is zwembad weer open volgens de reguliere openstelling. Dinsdag 30 augustus is het gehele zwembad gesloten in verband met een opleidingsdag van het personeel. Het team van Zwembad De Meerkamp wenst iedereen een heel fijne zomervakantie en ziet iedereen graag in het zwembad.

Klik hier voor meer informatie