Health City aan de Van der Hooplaan overgenomen door Basic Fit

Health City aan de Van der Hooplaan zal per 1 augustus worden overgenomen door Basic-Fit,  Leden hebben onlangs een mail ontvangen waarin dit nieuws werd aangekondigd. Er werd zeer wisselend gereageerd op het verdwijnen van de luxere sportschool. Zo zullen de kidsclub, de squash- en wellnessfaciliteiten verdwijnen. Wel wordt een abonnement bij Basic-Fit goedkoper. 

Grand café All Sports zal wel inpandig blijven aan de Van der Hooplaan. leden die niet willen overstappen naar Basic Fit kunnen nu in Amstelveen alleen nog terecht bij de filiaal op Sportpark Escapade. Munay Sanchez, manager Health City: “Het is een mooie kans voor veel mensen in Amstelveen om fitness te ontdekken.”

Vaste bezoeker Gerard Joling laat aan RTVA weten het prima te vinden. “Ik ben blij dat Grand café All Sports blijft. En het publiek zal wat jonger worden. Nou dat kan ik wel gebruiken hoor.”