Inbrekers op pad aan Korianderlaan in Westwijk

Nu de zomervakantie er weer aankomt gaan de inbrekers weer op pad. Vannacht zijn er in Westwijk diverse pogingen gedaan om in te breken. Rond half twee werd er door twee mannen aan de Korianderlaan polshoogte genomen of de bewoners met vakantie waren. Ze kijken met een camera door de brievenbus of er post ligt. Zo weten ze of je op vakantie bent. Later komen ze dan terug om je huis leeg te halen.

De bewoners, die een ring camera hebben, werden ’s nachts wakker van de meldingen dat er beweging was in de voortuin. Ze hebben inmiddels contact opgenomen met de wijkagent.

Ook vorig werd er door heel Nederland gebruikt gemaakt van deze techniek. De beelden laten duidelijk zien hoe de inbrekers te werk gaan. Na het goed bekijken van de beelden is te zien dat er een tweede persoon op wacht staat. De man bij de brievenbus bekijkt met zijn telefoon of er post ligt.