Buitenbad De Meerkamp gaat weer dagelijks open

Omdat het onderhoud aan een aantal binnenbaden van De Meerkamp langer duurt dan verwacht in verband met onvoorziene technische problemen heeft De Meerkamp besloten vanaf morgen (woensdag 31 augustus) het buitenbad weer dagelijks te openen van 08:00 tot 17:30 uur. Dit is zowel voor banen- en recreatiefzwemmen.

Voorlopig is binnen alleen het wedstrijdbad open. Voor openingstijden kun je hier terecht. Het golfslagbad, warmwaterbad en instructiebad blijven tot nader bericht dicht. Om zwemmers de mogelijkheid te geven om naast het wedstrijdbad binnen van meer baden gebruik te maken, gaat het buitenbad met ingang van woensdag 31 augustus opnieuw dagelijks open.

In het buitenbad is er elke dag van 8:00 uur tot 10:00 uur banenzwemmen en van 10:30 uur tot 17:30 uur recreatief zwemmen.