Stem nu op de Amstelveense Ondernemer van het jaar

Op vrijdag 18 november wordt tijdens de grote finale bekend gemaakt welke ondernemer de titel Amstelveense Ondernemer van het jaar krijgt. Naast de prijs van de vakjury mag ook het publieke zijn favoriet kiezen. Tijdens de laatste verkiezing in 2019 werd de publieksprijs gewonnen door Koudijs BV. Stemmen kan tot 1 november.

De tien kandidaten met de meeste stemmen zullen worden uitgenodigd voor de uitreiking op 18 november. Dat de prijs de nodige aanzien heeft bleek wel uit de reacties van de twee voorgaande winnaars. In 2017 ging de prijs naar KOK Advies en in 2019 dus naar Koudijs BV. De bedrijven die in aanmerking komen voor de publieksprijs 2022 zijn:

BosBalans Coaching, Cigo de Posthoorn, Gedragsdeskundige voor honden Michelle Vrolijk, Pics by Petri, Sisar BV, Taxi Carvo, Trends for Friends, Zest your Life, AmstelveenSport, MiWebb, Bueting Sport, CharegeMakers BV, Clappform, Cafe restaurant Heisa, WEERinREGIE, MI Network, Mind Direction, Het Fietshuys Amstelveen, JEROEN Hypotheekadvies, Naeckte Brouwers, Koen Pack BV, Co van der Horst, New York Pizza.

Stemmen voor de publieksprijs kan van 1 september tot 1 november via de website van Ondernemer van het jaar verkiezing.