Wie zit er op Zwijntje op de foto uit 1975?

Het lijkt wel een ‘Who done it’ of een nieuwe aflevering van ‘Zo vader Zo zoon’. De zoektocht naar het meisje op Zwijntje uit een foto uit 1975. Twee maanden geleden dook de foto van Karel Pelgrom op in het beeldbank-archief van Amstelveen. De foto werd gebruikt voor een historische expositie over Amstelveen.

Ingrid weet voor 95% zeker dat zij het is op de foto

De speurtocht naar wie het meisje op de foto is, werd een ware zoektocht waar veel Amstelveners zich mee bezig hielden. Er meldden zich tien gegadigden die claimden op de foto te staan. Na enig speurwerk bleven er vijf over. Vanmiddag, donderdag 8 september, kwamen ze bij elkaar bij Amstelveen Inzicht om voor eens en altijd duidelijkheid te verschaffen.

Lynne neemt na 47 jaar weer plaats op Zwijntje