Enorme ravage na ongeval met ambulance

Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is woensdagmiddag rond 13.45 uur een ambulance betrokken geraakt bij een aanrijding. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de op- en afrit van de A9. Politie, brandweer, meerdere ambulances en het mobiel medisch team zijn opgeroepen.
Een ambulancemedewerker raakte bij het ongeval gewond.

De ambulance, afkomstig uit de regio Haarlem/Kennemerland, vervoerde een patiënt. De patiënt, een jong meisje, wordt met een andere ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het is onbekend hoe het met haar is.

Volgens een omstander is de ambulance doorgeschoten vanaf de afrit van de snelweg. Mogelijk is de chauffeur onwel geworden tijdens het rijden. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De gehele kruising is voor verkeer afgesloten.

Foto en video VLN Nieuws