Politie trekt wapens bij aanhouding op Traviatastraat in Bankras

Op de Traviatastraat in de wijk Bankras heeft de politie maandagavond rond 18.00 vanavond twee verdachten aangehouden. Bij de aanhouding moesten agenten hun vuurwapen trekken. De arrestatie werd gedaan naar aanleiding van een gewelddadige beroving die een uur eerder in de wijk was gebeurd.

Agenten verzamelden rond 18.00 uur bij de Traviatastraat, naar aanleiding van de beroving. Er werden kogelwerende vesten aangetrokken. Agenten zagen ineens twee jongens lopen die voldeden aan het signalement. Direct werden vuurwapens getrokken en werden de twee jongens aangehouden. Een scooter die ze bij zich hadden werd in beslag genomen. Het onderzoek loopt nog. Vanwege het lopende onderzoek kunnen er nog geen details worden gedeeld over de beroving.” liet een politiewoordvoerder weten.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

Beelden VLN Nieuws