Politie zoekt getuigen overval Parlevinker: dader maakt telefoon cassière buit  

De politie is dringend op zoek naar een Engelssprekende overvaller die gisteren een cassière overviel bij de Coop aan de Parlevinker in Waardhuizen. De verdachte is ontkomen met de telefoon van de medewerkster. De overvaller bedreigde de kassamedewerkster met een mes.  

De overval had rond 17.00 uur plaats. De dader had het volgende signalement:

– Ongeveer 1.75/1.80 meter lang
– Zwarte jas met grote witte letters Calvin Klein op de rug
– Gele plastic tas van Jumbo
– Bruinkleurige ogen
– Licht getinte huidskleur

De verdachte is gevlucht in nog onbekende richting. Het slachtoffer is heel erg geschrokken en ontdaan van deze overval, maar is niet gewond geraakt.

Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u mogelijk camerabeelden van de omgeving? Laat het de politie weten via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld daarbij het proces-verbaal nummer PL1300-2022249458.

Foto: VLN