Wijkbijeenkomsten in Patrimonium en Keizer Karelpark

In Keizer Karelpark en Patrimonium houdt Participe binnenkort wijkbijeenkomsten. Hier gaan wijkcoaches, vertegenwoordigers van de gemeente en andere organisaties in gesprek met bewoners. Het doel is dat er samen wordt gekeken naar de samenhang in de wijk. Deze bijeenkomsten zorgen vaak voor nieuwe activiteiten: bijvoorbeeld wijkfeesten, wandelgroepen of een zzp-vrouwengroep.

De wijkbijeenkomst in Patrimonium is donderdag 27 november van 17:15 tot 20:45 uur in Wijkcentrum Pluspunt. Je kan je aanmelden via d.julio@paticipe.nu.

De wijkbijeenkomst in Keizer Karelpark is donderdag 1 december van 15:30 tot 17:00 in het MOC gebouw, Lindenlaan 75. Je kan je aanmelden bij c.honold@participe.nu Voor meer informatie over de wijkbijeenkomsten en een digitale enquête kan je naar www.participe-amstelland.nl/wijkbijeenkomsten.