A9 dit weekend deels afgesloten: oprit Schiphol-Oost dicht voor twee maanden

De A9 is in de nacht van zaterdag 14 januari op 15 januari in één richting afgesloten voor verkeer. Vanaf knooppunt Badhoevedorp tot en met afrit 5 Amstelveen-Stadshart wordt de weg op slot gegooid tussen 22.00 en 09.00 uur.  Aannemer VeenIX plaatst in deze nacht een aantal verkeersportalen over de A9 ter voorbereiding op de ingebruikname van de bypass. 

Vanaf vandaag is ook een oprit voor ruim twee maanden gesloten. Van vrijdag 13 januari 20.00 uur tot maandag 27 maart 5.00 uur ligt de oprit Schiphol Oost er namelijk eruit. Let op: dit is de oprit bij de rotonde van de Burgemeester A. Colijnweg tussen oprit 6 Aalsmeer en oprit 5 Amstelveen Stadshart in. Het verkeer vanuit Aalsmeer kan via oprit 6 Aalsmeer de A9 oprijden. De oprit is deze periode afgesloten zodat VeenIX de bypass op deze locatie aan kan leggen.