RODA’23 gaat ook volgend seizoen verder met trainer Bnar Toofeek

Voetbalclub RODA’23 heeft tijdens het trainingskamp in de Portugese Algarve het contract met trainer Bnar Toofeek verlengd. Het seizoen 2023/2024 wordt hiermee voor Toofeek het zesde jaar als hoofdtrainer bij de Bovenkerkse vereniging.

“Als jongen van de club beschikt de 34-jarige Toofeek dit seizoen over een vrij jonge maar getalenteerde selectie die het uitstekend doet en op dit moment de 4e¬†plaats in de Zondag 2e klasse bezet. Naast de vaste kern van spelers die is gebleven zijn dit seizoen diverse oud-jeugdspelers waarvan vele in de jeugd onder hem hebben gespeeld teruggekeerd om de selectie te komen versterken,” meldt de website van RODA’23.

Op het ogenblik wordt in Portugal hard gewerkt aan teambuilding als voorbereiding op de tweede helft van het seizoen. Het ultieme doel blijft promotie naar de eerste klasse zondag.

Foto: Koos van der Leest