Amstelveense rapper Dreyh scoort ruim vier miljoen Spotify-streams met ‘You Got me’

De Amstelveense rapper Dreyh (28) heeft een hit gescoord met zijn nummer ‘You Got Me’. De track is al meer dan 4 miljoen keer gestreamd op Spotify. Twee jaar geleden werd het nummer al uitgebracht. Vanuit het niets verscheen de productie plots in diverse playlists en toen begon het te lopen. Om het nummer nu nog meer te pushen is er sinds janauri ook een videoclip van zijn Spotify-hit.

Dreyh verhuisde op dertienjarige leeftijd naar Amstelveen, waar hij begon met muziekmaken. De rapper is hard op zoek naar een eigen studio waar hij zijn muziek kan opnemen. Thuis is het helaas niet goed geïsoleerd waardoor de buren af en toe klagen. “Ik ben dus op zoek naar een plek voor mijn studio zodat niemand meer last van mij heeft,” zegt hij met een glimlach tegen RTVA.

Grote Prijs van Nederland

Dreyh zit ondertussen ook bij een platenlabel (Walboomers music). Zij helpen hem ook met het uitbrengen van muziek of eventuele videoclips. Zelf onderneemt Dreyh ook het een en ander zo heeft hij zichzelf aangemeld bij de Grote prijs van Nederland. Op dit moment staat Dreyh op plek 84, maar alleen de beste drie gaan door naar de voorronde.