Oproep: deel je ervaringen over wonen en de woningmarkt in Amstelveen

Aan welke woningen is er behoefte in Amstelveen? Moet er gebouwd worden in de Bovenkerkerpolder? En waarom is er leegstand op een van de meest gewilde plekken van Nederland? Praat mee over de toekomst van de woningmarkt en wonen in Amstelveen.

Drie documentairemakers maken met NH Nieuws en de nieuwe omroep 1Amstelveen een documentaire over de Amstelveense woningmarkt. Hiervoor onderzoeken ze de relatie tussen vastgoedontwikkelaars, de gemeentepolitiek en (toekomstig) bewoners.

Heb je een relevant verhaal of wil je een interessante observatie met de documentairemakers delen? Geef je dan op voor één van de focusgroepen op 9 en 12 februari.

Wie geen tijd heeft maar wel wil meepraten, kan het onderzoeksformulier invullen. Dit duurt 2 tot 10 minuten. Liever een privégesprek? Via docamveen@gmail.com of 06-22255677 kun je een afspraak maken.