Winkeliers Waardhuizen: ‘Kom meepraten over toekomst winkelcentrum’

De winkeliers van Winkelcentrum Waardhuizen nodigen buurtbewoners en bezoekers van het buurtwinkelcentrum uit om mee te praten over de toekomst. Woensdag 15 maart komen twee wethouders naar de Parlevinker om te praten over de vooruitzichten van het pand waar de voormalige Coop was gevestigd. “En daarmee ook de toekomst van het hele winkelcentrum,” schrijven de winkeliers op een aanplakbiljet. 

Lees ook: Oppervlakte supermarkt Waardhuizen te klein om rendabel te zijn

Het vertrek van de Coop Compact uit Waardhuizen is bij winkeliers en bezoekers keihard aangekomen. Vooral de oudere bewoners in de wijk hebben veel moeite met het vertrek van de supermarkt. De winkeliers op het pleintje (speelgoedwinkel, stomerij, kledingwinkel, fiets- & dierenwinkel,  Oosterse supermarkt., kapper, groentewinkel en cafetaria) zien de toekomst somber in als er geen vervanger komt voor de Coop.

Lees ook: Teleurstelling bij klanten en winkeliers na sluiting Coop Winkelcentrum Waardhuizen

De wethouders Elzakalai en Van Ballengooijen komen nu woensdag 15 maart van 12.00 tot 13.30 uur naar het winkelcentrum om te praten over de huidige ontwikkelingen. “Kom ook en deel je zorgen en vooral je plannen met de wethouders,” moedigen de winkeliers aan. De bijeenkomst heeft plaats op het binnenplein aan de Parlevinker.