Workshop: Met een opgeruimd hoofd het nieuwe jaar in

Jolanda Meijer werkt als work-lifecoach en ervaart dat mensen die veel stress of werkdruk ervaren vaak ook weinig rust hebben in hun hoofd. Vooral werkende ouders wordt het soms te veel. De combinatie van de zorg voor het gezin, het huishouden en een druk sociaal leven is elke dag opnieuw balanceren tussen werk en privé. Een wankel evenwicht dat snel verstoord kan worden. Vrijdag 13 januari geeft Jolanda Meijer in Bibliotheek Stadsplein de mini-workshop ‘Met een opgeruimd hoofd het nieuwe jaar in.’

Vaak ben je zelf de laatste die in de gaten heeft dat de spanning te veel oploopt. Signalen zoals hoofdpijn, maag-en darmstoornissen, slecht slapen, veel piekeren, snel geïrriteerd zijn of concentratieproblemen geven aan dat er iets niet goed gaat. Je weet wel dat je zaken los moet laten, maar dat lukt je niet. Je wilt wel vaker nee zeggen, maar dan voel je je schuldig. Prioriteiten stellen lukt niet door alle druk van buitenaf. Hoe ga je hiermee om?

In haar boek Een opgeruimd hoofd in 7 stappen beschrijft Jolanda Meijer hoe je kunt zorgen voor rust en overzicht in je hoofd.
Tijdens de mini-workshop, gebaseerd op deze 7 stappen, krijg je vele goede tips hoe je beter om kunt gaan met stress en druk van buitenaf. Je leert hoe je nee zegt zonder schuldgevoel en hoe je voor jezelf de juiste prioriteiten kunt stellen. Ook het loslaten van allerlei patronen komt aan bod.

Vrijdag 13 januari 2017
11.00-12.30 uur
Bibliotheek Stadsplein Amstelveen

Meer informatie en aanmelden: Amstelland-Bibliotheken – Een opgeruimd hoofd