Vijfde editie openluchtconcerten ‘Live At’ Amsterdamse Bostheater

De vijfde editie van ‘Live At’ komt er aan, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerzondagen in het Amsterdamse Bostheater. De eerste twee acts die bekend zijn gemaakt zijn ‘Hooverphonic with Orchestra’ en ‘Milow’, die beiden al tijdens eerdere edities van ‘Live At’ op het podium te zien waren en terugkeren tijdens dit jubileumjaar. De rest van het programma wordt de komende maanden onthuld.

Na twintig jaar bracht Hooverphonic in maart vorig jaar hun negende album ‘In Wonderland’ uit. Het optreden van Live At wordt een Best Of, waarin de band samen met een strijkersensemble en gastvocalen zowel oude als nieuwe hits brengt. Hooverphonic with Orchestra is op zondag 27 augustus op het evenement te zien.

Milow brak in 2009 door met zijn debuutalbum ‘Milow’. Nog geen jaar later had de zanger platinum platen in landen als Duitsland en België. Met ‘Ayo Technology’, een cover van het nummer van 50 Cent en Justin Timberlake ging hij viral. Milow is te zien op zondag 3 september in het Amsterdamse bostheater.

Aanvang van de concerten is rond 17.00 uur. Om 21.00 uur start de hoofdact, deze word voor middernacht afgerond. De kaartverkoop voor beide shows start vrijdag 10 maart om 10.00 uur.