• Lunchen met… eigenaresse café De Manen Irene Isselmann

  In een nieuwe aflevering Lunchen met… hebben we het met Irene Isselmann, eigenaar van café De Manen, over de heropening van de cafés aanstaande zaterdag 5 juni. “Wij zijn enorm blij, ondanks dat we maar beperkt open mogen. Dit betekent voor ons weer lekker ondernemen en gezelligheid.”

 • Lunchen met… Angel Hardeveld

  Ben jij geïnteresseerd in ondernemen? Kijk dan nu de nieuwste aflevering ‘Lunchen met Angel Hardeveld’. Angel is student aan de Vrije Universiteit en heeft daarnaast een eigen onderneming in accessoires.

 • Lunchen met… Giovanni van Groeningen

  In het programma Lunchen met ontvangt Milou Hornung ondernemers uit Amstelveen. De gasten nemen zelf de lunch mee naar de studio. Deze week is Giovanni van Groeningen te gast. Hij is personal trainer voor profvoetballers.

 • Lunchen met… Peter Grifhorst

  In het programma Lunchen met ontvangt Milou Hornung ondernemers uit Amstelveen. De gasten nemen zelf de lunch mee naar de studio. Deze week is Peter Grifhorst te gast. Hij is facility manager van Omnicom Media Group.

 • Lunchen met Kimberly – Anouk Schuling

  Deze week, in een nieuwe aflevering van ‘Lunchen met Kimberly’, is Anouk Schuling te gast.

 • Lunchen met Kimberly – Joke van der Hoek

  Een nieuwe week en dat betekent: een nieuwe aflevering van ‘Lunchen met Kimberly’. In de vierde aflevering Is Joke van der Hoek te gast. Ze is eigenaresse van de zangschool The Voice Factory. Samen lunchen ze met een overheerlijke yoghurt met noten en fruit. 

 • Lunchen met Kimberly – Meryam Fayez

  In de derde aflevering van ‘Lunchen met Kimberly’ is Meryam Fayez te gast. Zij is de eigenaresse van Lunchroom & Cafetaria Zulle We. Achter de lunch die zij heeft meegenomen, zit een bijzonder verhaal. 

 • Lunchen met Kimberly: Chantal de Bont

  In de tweede aflevering van ‘Lunchen met Kimberly’ is Chantal de Bont te gast. Zij is de eigenaresse van Toko Mammie, eet- en afhaalgelegenheid van Indonesische lekkernijen in winkelcentrum Middenhoven.

 • RTVA lanceert nieuw programma: Lunchen met Kimberly

  RTVA is het nieuwe jaar begonnen met een aantal nieuwe programma’s. Sinds dinsdagavond zijn die te zien op het TV kanaal. Deze week komt er iedere dag een nieuw programma online. Vandaag: Lunchen met Kimberly. In dit programma ontvangt Kimberly Reijse wekelijks een gast uit de ondernemerswereld. In de eerste aflevering is Manfred Vrolijks van …