Lunchen met…

Een goed gesprek en smakelijke lunch met een gast uit de ondernemerswereld. Presentatie: Kimberly Reijse en Milou Hornung

 • Lunchen met… eigenaresse café De Manen Irene Isselmann

  In een nieuwe aflevering Lunchen met… hebben we het met Irene Isselmann, eigenaar van café De Manen, over de heropening van de cafés aanstaande zaterdag 5 juni. “Wij zijn enorm blij, ondanks dat we maar beperkt open mogen. Dit betekent voor ons weer lekker ondernemen en gezelligheid.”

 • Lunchen met… Angel Hardeveld

  Ben jij geïnteresseerd in ondernemen? Kijk dan nu de nieuwste aflevering ‘Lunchen met Angel Hardeveld’. Angel is student aan de Vrije Universiteit en heeft daarnaast een eigen onderneming in accessoires.

 • Lunchen met… Giovanni van Groeningen

  In het programma Lunchen met ontvangt Milou Hornung ondernemers uit Amstelveen. De gasten nemen zelf de lunch mee naar de studio. Deze week is Giovanni van Groeningen te gast. Hij is personal trainer voor profvoetballers.

 • Lunchen met… Peter Grifhorst

  In het programma Lunchen met ontvangt Milou Hornung ondernemers uit Amstelveen. De gasten nemen zelf de lunch mee naar de studio. Deze week is Peter Grifhorst te gast. Hij is facility manager van Omnicom Media Group.

 • Lunchen met Kimberly – Anouk Schuling

  Deze week, in een nieuwe aflevering van ‘Lunchen met Kimberly’, is Anouk Schuling te gast.