Nieuwsblad-gezicht Henk Godthelp krijgt eigen straat

De in 2013 overleden redactiechef van het Amstelveen Nieuwsblad Henk Godthelp krijgt een eigen straat: de Henk Godthelplaan. Dit maakte het college van B&W vanavond bekend bij presentatie van de postuum uitgegeven debuutroman van Godthelp: ‘Slapen op je tenen’.  Eerder kregen de nabestaanden van politieagente Gabrielle Cevat al te horen dat haar naam zal prijken op een Amstelveens straatnaambord.

Het eerste exemplaar van Godhelps roman werd uitgereikt aan Peter R. de Vries die jeugdvriend was van “Mister Amstelveen’ -zoals Godthelp ook wel werd genoemd.  Ook oud-burgemeester Jan van Zanen was aanwezig bij de drukbezochte boekpresentatie in het Van de Togt Museum.  Morgenavond kunt een uitgebreid item zien in het RTVA Nieuws.

Op de foto: Peter R. de Vries, Chris Godthelp-Kortink, de moeder van Henk Godthelp en Henks dochter Roos.

Zie ook: Eigen straatnaam voor Gabrielle Cevat