Amsterdamse Bostheater krijgt rugleuningen

Het Amsterdamse Bostheater heeft met een crowdfundingactie geld ingezameld om de tribune te voorzien van rugleuningen. De actie begon in april en heeft door de bijdrage van 83 donateurs meer dan €6200,- opgehaald. De crowdfundingactie kwam tot stand omdat het theater samen met de bezoeker wilde werken aan een meer ontspannen ervaring. De bankjes zullen geplaatst worden voor de première van Romeo en Julia in juli.

Het openluchttheater, dat midden in het bos bij de Grote Vijver staat, beloofde in ruil voor donaties kaartjes voor voorstellingen en picknickmanden en behaalde daarmee 106% van hun gevraagde bedrag. Zelf kunt u de leuningen deze zomer volop uitproberen bij concerten van de Common Linnets en Maaike Oubouter maar ook tijdens theatervoorstellingen voor jong en oud. Fans van de picknickmogelijkheden bij het theater hoeven niet bang te zijn, een deel van de tribune blijft open voor het picknicken. Meer informatie over het Amsterdamse Bostheater vindt u op de Facebookpagina.

Lees ook: Crown Theater in Aalsmeer stopt vanwege geldgebrek
Lees ook: Geld inzamelen met Zumba voor Braziliaanse krottenwijken