Moet tramlijn 5 ongewijzigd blijven? Laat van je horen

Stadsregio Amsterdam heeft het GVB opdracht gegeven om na te denken over de inrichting van een aangepast OV netwerkt, hierbij wil het GVB concrete input van gebruikers. Anders dan afgesproken staat ook de route van lijn 5 ter discussie.

Dit komt allemaal door de komst van de Noord-Zuidlijn, hierdoor zal het openbaar vervoernetwerk ondergronds en bovengronds veranderen. Ook is er sprake dat lijn 5 mogelijk niet meer naar Amsterdam Centraal gaat rijden.

Lees ook: Raadsleden: ‘Handen af van tramlijn 5’

Lijn 5 behouden
Bent u het hiermee niet eens, en wilt u dat de route van lijn 5 ongewijzigd blijft? Dan is het een goed idee om op deze dag langs te komen en het GVB en de Stadsregio Amsterdam uw mening te laten weten. Voor deze bijeenkomst moet u zich wel aanmelden.

U kunt deelnemen aan een van de avonden op 17 of 18 mei in Pakhuis de Zwijger. Kijk voor meer informatie en het programma hier: https://dezwijger.nl/programma/puzzel-mee-aan-het-gvb-netwerk

Lees ook: Brandes niet blij over toekomstplannen lijn 5