Het Oosterbad in Aalsmeer het oudste natuurzwembad

Het Oosterbad in Aalsmeer viert dit jaar zijn 88ste verjaardag en is daarmee het oudste natuurzwembad in Nederland, dat meldt 0297.nl. Het natuurzwembad bestaat al sinds 1928 en wordt 21 mei feestelijk geopend om deze bijzondere verjaardag te vieren.

Zwemmen in natuurwater is voor mensen met huidaandoeningen of problemen met hun luchtwegen vaak beter dan zwemmen in chloorwater, het zwembad in Aalsmeer heeft oppervlaktewater van A-kwaliteit en is daarom zeer geschikt hiervoor. Het Oosterbad is vanaf 14 mei weer open en biedt zwemlessen en activiteiten deze zomer, kijk voor meer informatie op hun website.

Foto: hetoosterbad.nl 

Lees ook: Zwemlocaties deze zomer omgeving Amstelveen
Lees ook: Crown Theater in Aalsmeer stopt vanwege geldgebrek