Werkzaamheden fietspaden in Westwijk

Dinsdag 17 mei start de Gemeente Amstelveen met de verbetering van een aantal fietspaden rond de Hammersköld-singel en de Rosa Spierlaan. In drie fases zullen de rode tegels van de fietspaden vervangen worden door beton en zullen er dus werkzaamheden plaatsvinden. Tegen oktober verwacht de Gemeente klaar te zijn en in de tussentijd adviseert de gemeente hun website in de gate te houden en de omleidingsroute te gebruiken, die vindt u hier.

De eerste fase van het project draait om de fietspaden parallel aan de Catharina van Renneslaan, Rosa Spierlaan en Willem Andriessenlaan, die in juni weer in gebruik genomen kan worden. De tweede fase bestaat uit verbeteringen aan het fietspad parallel aan de Aletta Jacobslaan. In de derde fase zullen de fietspaden van de Ko van Dijklaan, Jan Nelissenlaan en Gunterstein onder handen worden genomen. Vanwege het zagen in het aangebrachte beton zal er sprake zijn van overlast, de bewoners die op 50 meter afstand van de overlast wonen krijgen hierover nog bericht.

Lees ook: Binnenkort nieuwbouwwoningen te huur in Westwijk
Lees ook: Kruidvat vestigt zich in vernieuwd winkelcentrum Westwijk