Vierde editie (te) Gekke Kerk Festival in de Paaskerk

Van vrijdag 10 tot zondag 12 juni wordt de vierde editie van het (te) Gekke Kerk Festival in de Paaskerk gevierd. Om 19:30 op vrijdagavond wordt het festival geopend door Ierse muziek van de band Gan Ainm en leadsinger van De Kast Syb van der Ploeg, die ook in de Passion te zien is geweest.

Programma
Het weekendprogramma van het festival staat in het teken van geloof, hoop en liefde. De zaterdag begint met een gratis djembéworkshop voor jong en oud waarna verschillende andere workshops kunnen worden gevolgd. ’s Avonds zal een programma vol poëzie ingeleid worden door stadsdichter Matthijs den Hollander en ook zijn er verschillende optredens te zien van onder andere Sjors van der Panne, bekend van The Voice of Holland. Zondag staat in het teken van jazz en er is natuurlijk het hele weekend plek voor ontmoetingen en een hapje en een drankje.

Het (te) Gekke Kerk Festival wordt georganiseerd door Protestants Amstelveen en de Paaskerk, Augustinuspark 1. Voor kaarten en meer informatie kijk op www.tegekkekerk.nl.

Lees ook: Bovenkerks Zomerfeest in aantocht
Lees ook: Amstellanddag viert jubileum met activiteiten voor jong en oud