Spectaculair toernooi tijdens Westeinder Waterweek

Zelf de adrenaline voelen en de kick ervaren van het racen over ‘open zee’?

Op de Westeinderplassen in Aalsmeer wordt tijdens de Waterweek dit jaar een RIB Rally georganiseerd. De week gaat van start op 25 juni en heeft voor ieder wat wils. Naast muziek, proefvaren en beachvolleybal is er zondag 3 juli de mogelijkheid om onder leiding van een RIB professional aan het roer te staan van een van de acht meter lange RIB powerboten die snelheden van 85 km/u kunnen halen. Bedrijven, teams of vriendenclubs kunnen zich inschrijven op de website en sponsoren dan gelijk de Voedselbank.

De Westeinder Waterweek is ook leuk voor gasten met minder need for speed. Er worden wandelingen georganiseerd langs de Westeinderplassen, waterski- en wakeboardlessen en tijdens de Aquapalooza zijn veel events op het water onder begeleiding van muziek. Het overzicht van de activiteiten vindt u op www.westeinderwaterweek.nl.

Lees ook: Stadspleinfestival wordt Culturele Bazaar
Lees ook: VU-Kamerorkest brengt muzikaal sprookjesfestijn voor jong en oud