Café Welkom ontmoetingsplek voor bewoners Kronenburg

Deze donderdag (7 juli) wordt de derde Café Welkom georganiseerd door bewonersplatform Vluchtelingen Welkom Kronenburg. Een plek voor buurtbewoners en bewoners van de noodopvanglocatie om elkaar te ontmoeten. De bijeenkomst vindt plaats in het Huis van de Wijk in Buitenveldert vanaf 19.30 tot 22.00. Vanwege het einde van de Ramadan is het dit keer extra feest met hapjes en muziek.

Op 26 mei is het bewonersplatform begonnen met het initiatief en toen kwamen er 90 mensen op af die hebben gekookt, gedanst en muziek hebben gemaakt. Zij organiseren ook veel andere activiteiten, zoals Nederlands leren en een plek om te bidden. Een overzicht vindt u hier.

Wil u ook kennismaken met de bewoners? Meldt u dan aan via vwk@ddh.nl.

Lees ook: Bibliotheek Amstelland en vrijwilligers zetten zich in voor Kronenburg
Lees ook: Amstelveen heeft al het geld van Landsbanki terug