Romeo & Julia in het Amsterdamse Bos

In de zomer van 2016 slaan het Amsterdamse Bostheater, TENT en de Veenfabriek hun handen ineen om 400 jaar na het overlijden van William Shakespeare een eigenzinnige Romeo & Julia te presenteren, in het unieke amfitheater van het Amsterdamse Bos. Circus, theater en muziek worden ingezet om dit onsterfelijke verhaal nieuw leven in te blazen. De voorstelling is van 19 juli tot en met 3 september te zien.

Romeo Montecchi en zijn vrienden feesten bij de vijand en de vonk slaat over. Hij wordt verliefd op het onmogelijke; de dochter van rivaal Capuleti. En zij droomt al net zo ongeremd van hem op haar nachtelijke balkon. Een liefde gedoemd om te mislukken, waar iedereen steeds van hoopt dat zij zal slagen. Het duizelingwekkende decor brengt de acrobaten van TENT tot grote hoogte en de muzikanten van de Veenfabriek zorgen voor romantische, opzwepende live-muziek om het gevoel van deze tijdloze, allesvernietigende, nietsontziende liefdesklassieker over te brengen.

Voor meer informatie en kaartverkoop: Amsterdamse Bostheater.nl

Lees ook: Romeo & Julia schittert pas echt in donker Bostheater