Politie zoekt getuigen woningoverval Legmeerdijk

De politie zoekt getuigen naar aanleiding van de woningoverval gisteren op een woning aan de Legmeerdijk. Bij deze woningoverval werd een bewoner mishandeld en bedreigd met een vuurwapen. Daarna werd ook nog eens de auto van de bewoner gestolen. De bewoner moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie startte een zoekactie naar de vluchtauto, waarbij ook burgernet werd ingezet. Een alerte burgernet deelnemer zag ineens de auto staan op de Jane Addamslaan in Westwijk. Bijzonder detail, de auto werd op 300 meter van het plaats delict achtergelaten.

Nu komt de politie graag in contact met mensen die hebben gezien dat de grijze Volkswagen Golf werd geparkeerd op de Jane Addamslaan, en hoe de dader daarna verder is gevlucht. Deze mensen kunnen contact opnemen met de recherche via 0900-8844. Ook spreekt de politie graag met mensen die iets verdachts hebben gezien rondom de woningoverval op de Legmeerdijk, of de grijze Volkswagen Golf hebben zien rijden.