Japan foto-expositie Paul van Riel in Kunstuitleen

Naar aanleiding van het Japan Festival op het Stadsplein in Amstelveen op 23 oktober a.s., exposeert Amstelveense fotograaf Paul van Riel werken met het thema Japan in Kunstuitleen Amstelveen.

Paul van Riel, die met zeer divers werk ruim vertegenwoordigd is in de uitleencollectie, is al meer dan dertig jaar een regelmatige bezoeker van Japan, in opdracht van magazines, bedrijfsleven of om fotoboeken te produceren. Museum Volkenkunde en het Japan Museum SieboldHuis, beide in Leiden, toonden meermaals zijn Japan fotografie, die ook te zien was op Paris Photo en in tal van galeries in binnen- en buitenland.

Van Riel’s werken zijn te zien van zaterdag 15 oktober tot en met zondag 6 november in Kunstuitleen Amstelveen. Op vrijdag 21 oktober van 15.00 – 17.00 uur kunt u kennis maken met Paul van Riel en zijn werk tijdens een Meet & Greet.

Lees ook: Japan Festival op Stadsplein