Mirjam Rotenstreich bespreekt nieuwe roman bij boekhandel Blankevoort

Mirjam Rotenstreich is op woensdag 26 oktober te gast bij boekhandel Blankevoort. Aanleiding is het verschijnen van haar roman De stalkster. Zij wordt onder meer geïnterviewd door haar redacteur Ad van de Kieboom.

Rotenstreich (1959) debuteerde met de roman Salieristraat no. 100 (2002) en stelde diverse bloemlezingen en boeken over literatuur samen. In 2013 verscheen Verloren mensen, dat ze schreef vanuit het verdriet om haar verongelukte zoon Tonio. Na  Verloren mensen wilde Mirjam met De stalkster nadrukkelijk een aan de fantasie ontsproten boek schrijven. Het resultaat is spannende, psychologische roman.

Mirjam Rotenstreich is getrouwd met A.F.Th. van der Heijden, wiens roman Tonio zojuist zijn indrukwekkende filmpremière beleefde.

De avond begint om 20:00 uur, de ‘zaal’ is een halfuur eerder open. Entree is € 5,00. Aanmelden via mail: boekhandelblankevoort@planet.nl en telefonisch op 020 6455694. Boekhandel Blankevoort, Rembrandtweg 649-651 in Amstelveen.

Foto: Keke Keukelaar

Lees ook: Tonio in Cinema Amstelveen