Dave Offenbach vertrekt als directeur van Sportbedrijf Amstelveen

Dave Offenbach heeft zojuist bekend gemaakt per 1 juli zijn functie als directeur van het Sportbedrijf Amstelveen neer te leggen. Dit heeft hij laten weten op de dag van het Amstelveens Sportgala.

“Dave Offenbach kiest bewust voor het zelfstandig ondernemerschap en gaat met zijn bedrijf Go Marketing verder met zijn passie voor sport, bewegen en vitaliteit.” Zo laat het Sportbedrijf weten in een persbericht.

Eerder besteedde RTVA aandacht aan de onrust binnen het Amstelveense Sportbedrijf, er zou namelijk sprake zijn van onrust in de organisatie.

De Raad van toezicht dankt Offenbach voor zijn inzet de afgelopen jaren. Voorzitter John de Die: “Dave Offenbach heeft met groot enthousiasme en passie gewerkt aan de ontwikkeling van sport in Amstelveen en de verdere professionalisering van het Sportbedrijf. Onder zijn leiding is verdere invulling gegeven aan maatschappelijke verbinding tussen sport, welzijn, zorg en onderwijs”.

De Raad van Toezicht gaat op korte termijn op zoek naar een nieuwe directeur.