‘Rapper Drake was ziek door portie boerenkool’

Volgens de gemeente Amstelveen is de bekende Canadese rapper Drake ziek geworden na het eten van boerenkool. Zaterdag zal de veelbesproken zanger uitleg geven in het Amsterdamse Bos “Na alle commotie van afgelopen week rondom de concerttournee van de Canadese zanger Drake meldt z’n management 1A inc. dat Drake uitleg wil geven richting zijn fans. Naar verwachting geeft hij a.s. zaterdag in de buurt van zijn hotel in Amstelveen (die om veiligheidsredenen niet bekend is gemaakt). Wel maakt 1A inc. duidelijk dat dat hoogstwaarschijnlijk het Amsterdamse Bos zal zijn. Woordvoerder Billy Nash roept mensen op de social media accounts van Drake in de gaten te houden,” meldt de gemeente op de eigen website.

We citeren Amstelveen.nl: “De Canadese rapper Drake, volledige naam Aubrey Drake Graham, had deze week aan het einde van z’n tour de nodige tegenslag. Een voedselvergiftiging speelde hem parten. Woordvoerder Nash geeft aan: “In de middag heeft Drake geluncht met een stevige maaltijd, echte Hollandse boerenkool. Daar is het waarschijnlijk ergens misgegaan,” aldus de woordvoerder in een combi van Engels en Nederlands”

“Het management betreurt de gang van zaken. In overleg met de rapper is besloten om aanstaande zaterdag excuses aan te bieden aan teleurgestelde fans. Drake zal zijn verontschuldigingen in meerdere talen uitspreken, ook voor de buitenlandse fans.”

“Het management kan momenteel nog niet aangeven hoe laat Drake in het bos zal arriveren. Mogelijk neemt dit enige tijd in beslag. Vanwege de goede weersvooruitzichten is het raadzaam om voldoende drinkwater mee te nemen.”

Naschrift redactie RTVA: De oplettende lezer heeft natuurlijk al snel door dat het bedrijf 1A inc iets te maken zal hebben met 1 april. Vorig jaar maakte de gemeente ook al een grap met Justin Bieber in de hoofdrol. We vinden deze versie net zo leuk als vorig jaar en wilden hem daarom niet aan u onthouden.