Afsluiting 100-100-100 project op speelboerderij Elsenhove

In Amstelveen sluit zaterdag 13 mei het 100-100-100 project op speelboerderij Elsenhove. Tijdens dit project hebben 100 Amstelveense huishoudens geprobeerd om de hoeveelheid restafval flink te verminderen.

Tussen 13.00 en 14.00 uur worden de resultaten van het project gepresenteerd en van 13.00 tot 16.00 uur is er een Afvalvrijmarkt. Bij de kraam van kringloopwinkel de Boemerang is het dan ook mogelijk om spullen in te leveren.

Daarnaast leren kinderen hoe ze op een eenvoudige manier van gebruikte spullen weer nieuwe maken. IVN Amstelveen toont deze dag hun duurzame activiteiten, waarbij in een wormenhotel is te zien hoe wormen van groente- en fruitafval compost maken. Op de boerderij zijn ook  oesterzwammenpakketten te koop, deze zijn te kweken op koffieprut. Aanmelden voor de afsluiting is niet nodig.