Sieraden aangetroffen in onderzoek ‘fakeroof’ juwelenhandelaar

Het onderzoek naar de in scene gezette gijzeling en overval van een juwelenhandelaar aan In de Wolken gaat nog steeds door. Het ‘slachtoffer’ en drie mogelijke handlangers zitten als verdachten vast.

Bij diverse huiszoekingen in de woningen van de vier verdachten is een groot aantal sieraden aangetroffen die niet tijdens die bewuste avond zijn buitgemaakt. De politie is nu op zoek naar de eigenaren van deze sieraden.
Er zijn veel horloges aangetroffen van onder andere Cartier en Rolex. Daarnaast zijn er diverse ringen en halskettingen aangetroffen, waaronder een met hartvormige hangers en een fotootje daarin.

Ook zijn er geslepen edelstenen gevonden die nog niet in sieraden zijn verwerkt. Mogelijk weet iemand waar deze gestolen zouden kunnen zijn?

Een overzicht van alle sieraden is terug te vinden op de site van Opsporing Verzocht. Herkent u iets van de sieraden en weet u wie daarvan de rechtmatige eigenaar is? Meldt dit dan bij de politie via 0800-6070, via Team Nationale Inlichtingen 079-3458999 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Melden is ook mogelijk via het online tipformulier.

Foto: KaWijKo Media