Genesis en ‘Through the Eyes of Others’: een bijzondere zondag in Museum Jan van der Togt

Een rondleiding door fotograaf Micky Hoogendijk, Genesis gelezen door dominee Werner Pieterse en aansluitend een interview door journaliste Yvonne Zonderop. Zondag 2 juli 2017 om 14.00 uur start een bijzondere middag in Museum Jan van der Togt.

Micky Hoogendijk is internationaal gevierd kunstfotograaf. De tentoonstelling “Through the Eyes of Others” in Museum Jan van der Togt biedt een overzicht van portretten die de kwetsbaarheid en verborgen schoonheid van mensen weerspiegelen. Terugkerende thema’s zijn religie, maatschappij, androgynie en mythologie.

Werner Pieterse is dominee in de protestantse Paaskerk van Amstelveen. Als stadsdominee brengt hij op onverwachte plekken Bijbelverhalen opnieuw tot leven. Hij is columnist bij de talkshow BV-Amstelveen.

Yvonne Zonderop werkt als journalist voor de Volkskrant en de Groene Amsterdammer. Ze schrijft veel over religie en werkt momenteel aan een boek: ‘Van God los?

Museum Jan van der Togt
Dorpsstraat 50
1182 JE  Amstelveen
Tel.: (020) 641 57 54
www.jvdtogt.nl

Lees ook: Overzichtstentoonstelling Micky Hoogendijk in Museum Jan van der Togt