Nieuw thuis gezocht: Clooney

Hallo lieve hondenvrienden! ik ben Clooney, een vrolijke purerende 2-jarige Amerikaanse Stafford. In april heb ik mij al eens aan jullie voorgesteld, maar nu een paar maanden later zit ik nog steeds in het asiel. Ik wil zo graag een eigen baasje waarmee ik allemaal leuke dingen kan doen!

Ik word omschreven als vrolijk, enthousiast, een allemansvriend en een beetje lomp. Enige minpuntje is dat ik nooit een goede opvoeding heb gehad. De basiscommando’s ken ik, maar ik moet ook nog veel leren. Mijn verzorgers hier zoeken een actief baasje voor mij, die ook met mij naar hondencursus wil gaan. Goed voor mij, maar ook voor de band tussen mij en mijn nieuwe baasje. Ik zou het ook erg leuk vinden om veel buiten te zijn en sportief bezig te zijn, ballen apporteren en zwemmen zijn mijn favorieten.

Ik kan goed overweg met andere honden. Voor kleine hondjes ben ik wat te lomp. Ik bedoel het allemaal goed hoor, maar ben gewoon wat onhandig. Dat geldt ook voor katten en kleine kinderen. 

Wie wil mij een sportief en liefdevol thuis bieden? Ik sta te springen om met mijn nieuwe baasjes op avontuur te gaan!

Heeft u interesse in mij? Stuur dan een mailtje naar info@dierentehuisamstelveen.nl. Van mijn verzorgers krijgt u dan een formulier met een aantal belangrijke vragen waardoor zij kunnen kijken of wij een match kunnen zijn.

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl