Beschietingen Aalsmeers hotel-restaurant in Opsporing Verzocht

AALSMEER – Dinsdagavond 13 maart 2018 heeft Opsporing Verzocht aandacht besteed aan beschietingen van hotel-restaurant De Jonge Heertjes aan het Raadhuisplein in Aalsmeer.

Het eerste incident vond dinsdag 2 mei 2017 vroeg in de ochtend plaats. Niemand raakte bij het incident gewond en het leek een eenmalige actie geweest te zijn. Een maand later, op donderdag 1 juni 2017, werd het pand echter weer onder vuur genomen. Drie ruiten gingen kapot en binnen worden kogelfragmenten aangetroffen.

Lees ook:  Weer schoten bij hotel-restaurant aan Aalsmeers Raadhuisplein

Van het laatste incident is op bewakingsbeelden de mogelijke schutter te zien. Het gaat om een tengere man in het donker gekleed, met capuchon op zijn hoofd. Rond 4.15 uur loopt hij over het Drie Kolommenplein in de richting van de Stationsweg. Hij kijkt goed om zich heen en lijkt vervolgens iets uit zijn hoodie te pakken. Een paar minuten later komt de man teruggerend met in zijn rechterhand een vuurwapen.

De politie wil graag te weten komen wie de man is die het op het hotel-restaurant gemunt heeft en waarom. Heeft u tips die deze zaak mogelijk verder kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie Amsterdam via 0800-6070, Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of vul het tipformulier in!