Tekort aan vrijwilligers bij Dierenambulance Ronde Venen/Amstelland

AMSTELVEEN – Er is een groot tekort aan medewerkers bij de dierenambulance Ronde Venen/Amstelland. Een maand geleden hebben is al gemeld dat er ’s nachts niet meer gereden wordt, tenzij het een spoedgeval betreft. Nu hebben zij een dringende oproep geplaatst voor nieuwe vrijwilligers.

‘Het is momenteel erg druk bij de dierenambulance en wij moeten nu met een klein aantal chauffeurs de ambulance draaiende houden. Daarom opnieuw een oproep voor nieuwe chauffeurs,’ staat te lezen in het bericht op facebook.

De dierenambulance zet zich in voor vervoer van zieke, dode en gewonde dieren. Hierbij wordt samengewerkt met de dierenbescherming. Dieren worden naar dierenartsen vervoerd en indien nodig naar een dierenopvang.

Wilt u de dierenambulance ondersteunen? Bent u in bezit van rijbewijs B en woont u in de regio Ronde Venen, Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstaart of Amstelveen? Bent u daarnaast stressbestendig, sociaal vaardig en minimaal 6 uur per week beschikbaar? Mail naar dierenambulancera@gmail.com of bel met Brenda van Gent 06-43094718 of Ellen van Praag 06-23588260