Nieuw thuis gezocht: Missy

AMSTELVEEN – Hallo lieve hondenvrienden, ik ben Missy, een lieve stafford-dame van 8 jaar oud. Ondertussen woon ik al een paar maanden in het dierentehuis. Eerder heb ik mij ook al eens voorgesteld, toen samen met Rocky. Ik ben samen met hem hier in het dierentehuis gekomen. Helaas hebben wij nog steeds geen nieuw huisje gevonden. Wij mogen apart van elkaar verhuizen.

Ik ben een vriendelijke en sociale hond, gek op aandacht en knuffels. Ik geniet er van om buiten te zijn. Lekker wandelen en rollen in het gras. Ik ken de basiscommando’s en loop netjes aan de lijn. Een enkele keer wil ik wel eens aan de lijn trekken omdat ik graag die kant op wil, maar daarna loop ik weer netjes met je mee.

Ik ben gek op kinderen, maar omdat ik soms wat enthousiast en lomp ben plaatsen mijn verzorgers mij niet in een huis waar kleine kinderen wonen.

Samen met Rocky bleef ik regelmatig alleen thuis, dat ging altijd goed. Ook in de auto mee gaan voor een uitstapje is geen probleem.

Denkt u dat Missy bij u past , stuur dan email naar info@dierentehuisamstelveen.nl. Mijn verzorgers sturen dan een vragenlijst. Als het een match is, nemen zij contact op voor een kennismaking.

Uit ervaring is bekend dat er bij een eerste kennismaking meestal gelijk een “klik” is of niet. Om te voorkomen dat er een te snelle beslissing wordt genomen, wordt gevraagd om nog een 2e en soms een 3e een bezoek in te plannen.

Asiel
Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl