Nieuw thuis gezocht: Rocky

 Hallo lieve hondenvrienden. Ik ben Rocky. Ik zit al weer een tijdje bij ontzettend lieve verzorgers, maar ik wil echt heel graag mijn eigen huis. Een poosje geleden heb ik mij hier ook al voorgesteld onder de naam Rockstar, maar Rocky vind ik toch beter klinken.

Na zeven heerlijke jaren in een gezin te hebben gewoond ben ik helaas door een scheiding in het asiel beland. Ik ben een kruising stafford, maar waarmee dat is niet duidelijk. Veel mensen denken labrador maar dat is niet zeker.

De vele prikkels in het asiel haalde niet het beste in me naar boven. Gelukkig mag in nu een tijdje bij een gastgezin wonen. En wat ben ik daar aan het genieten! Ik kom helemaal tot rust en mijn oude ik komt weer helemaal boven. Ik knuffel heerlijk met bezoek, groot of klein (wel ouder dan 6 jaar), speel graag, knuffel met je op de bank en ben gek op eten. Een tijdje alleen thuisblijven vind ik ook geen probleem, ik ga dan lekker slapen.

Tijdens mijn wandelen ben ik enthousiast en alert. Ik houd andere honden goed in de gaten, maar begin hun aandacht ook steeds leuker te vinden.

Wel moet ik met mijn wandelingen een beetje rustig aan doen. Rechte stukken, zwemmen of een stukje naast de fiets kan ik allemaal prima aan. Maar springen en korte bochten draaien mag ik niet meer doen ivm mijn artrose.

Biedt u mij die warme mand? Stuur dan een mailtje naar asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Contact: 088-8113440 of asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl