Nieuw thuis gezocht: Sanne

AMSTELVEEN – Hallo, ik ben Sanne. Ik ben samen met mijn zus Britt hier in het dierentehuis gekomen. Het liefst gaan wij samen naar een nieuw thuis, maar wij mogen ook apart verhuizen.

Ik ben een beetje onzekere stuiterbal van 5 jaar oud. In het begin ben ik wat afwachtend, maar mijn nieuwsgierigheid maakt dat ik uiteindelijk toch mijn nieuwe omgeving ga verkennen. Mensen benader ik voorzichtig, maar als zij mij vertrouwen geven kom ik graag een aai of een knuffel halen. Als ik je eenmaal ken wil ik ook graag aan het werk en bruis ik van de energie om dingen te ondernemen.

Zoals de meeste Border Collies ben ik erg leergierig. Ik heb grote behoefte aan werk, structuur, regels en liefde. In sommige situaties weet ik niet goed hoe ik mij moet gedragen. Het zou fijn zijn als mijn nieuwe baas mij daarin kan begeleiden.

Mijn verzorgers zoeken voor mij een baas die veel met mij wil ondernemen. Een klein blokje om is voor mij echt niet genoeg. Tijdens het wandelen voel ik mij niet altijd op mijn gemak. Ik trek wel eens aan de lijn en loop van links naar rechts. Bij het zien van andere honden kan ik erg gefixeerd raken, maar door een goede timing en mijn favoriete speelgoed ben ik hier uit te halen.

Omdat ik nog wel eens wil schrikken van onverwachte bewegingen of geluiden plaatsen mijn verzorgers mij niet bij kleine kinderen. Verwacht wordt dat ik zindelijk ben in huis. Alleen thuis zijn ben ik niet gewend, dat zal opgebouwd moeten worden. Dit zal wel makkelijker worden als ik samen met mijn zusje Britt zal kunnen verhuizen.

Kunt u mij dat fijne thuis en die warme mand bieden?

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, 1183 TM Amstelveen
Contact: 088-8113440 of asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl