Spinvis met muziekvoorstelling in Griffioen

AMSTELVEEN – In maart schitterde Spinvis met zijn band op het podium van P60. Op vrijdag 21 december is hij samen met bandlid Saartje Van Camp in cultuurcentrum Griffioen met de voorstelling ‘In werkelijkheid’.

Spinvis en Saartje Van Camp spelen een muziekvoorstelling die in werkelijkheid over iets anders gaat. Achter ieder verhaal zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. In Werkelijkheid speelt zich af in een wereld die in werkelijkheid de onze zou kunnen zijn. Een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes van Spinvis. Opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard.

Vrijdag 21 december, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen

Lees ook: Spinvis overtuigt met magistrale magie in P60