Buren sportschool Gym3 bieden leden tijdelijk onderdak

AMSTELVEEN – Een goede buur is beter dan een verre vriend. Dat moeten de eigenaren van Gym3 hebben gedacht. Woensdag maakte burgemeester  Bas Eenhoorn bekend dat de sportschool voor maximaal een maand gesloten zal zijn. Zolang er geen duidelijkheid is waarom en door wie het explosief is neergelegd, vindt de burgemeester dat de veiligheid en de openbare orde in het geding zijn. De nabijgelegen sportschool Fit for Free heeft nu aangeboden om de leden van Gym3 op te vangen.

“Toen Fit For Free hoorde van de onverwachte tijdelijke sluiting van Gym3 waren zij net als wij geschrokken en hebben gelijk de helpende hand geboden. Fit For Free heeft aangegeven onze leden een warm welkom te willen geven en tijdens aankomende maand een goede sportplek. In de loop van de week zullen we dit met elkaar bespreken om te zorgen dat jullie gewoon door kunnen sporten,” laten de eigenaren van Gym3 op Facebook  weten.

Overigens wordt de beslissing van de burgemeester door veel mensen bekritiseerd. Op sociale media krijgen de eigenaren van Gym3 veel steunbetuigingen en heerst er veel onbegrip. ” Wat een belachelijke actie dit! Hard werkende ondernemers die zo gepakt worden!! Er zijn nog meer ondernemers op de 1e etage!! Zo oneerlijk dit!! Allemaal heel veel sterkte en wij laten ons nooit als sporters uit het veld slaan,” luidt een van de reacties.