Gruppo Sportivo terug in P60

AMSTELVEEN – Het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo gaf vorig jaar een wervelend concert in P60. Vrijdag 17 mei komen ze weer naar Amstelveen om het nog eens dunnetjes over te doen.

Na eind 2013 vier jaar een studio-only band geweest te zijn, was een combinatie van een nieuw album met een daaraan gekoppelde clubtour voor de dames en heren geen moeilijke stap om te nemen. “GREAT” was na “Topless 16” (2004) het officiële 12e album van Gruppo en werd prima ontvangen door zowel pers als publiek.

Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter dit keer hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte pareltjes zullen zeker niet ontbreken. De band heeft er enorm veel zin in het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten, door het hele land ten gehore te brengen. ‘Beep Beep Love, Hey Girl, Armee Monika, Rock ‘N Roll, ze komen allemaal langs.

Vrijdag 17 mei, aanvang 21.00 uur. Meer informatie: P60

Lees ook: Tijdloze Gruppo Sportivo bouwt feestje in P60

Foto’s: Marc van der Maas